منوی دسته بندی

بهترین جارو شارژی درما +خرید 9 مدل پرفروش باکیفیت عالی

بهترین جارو شارژی درما کدام است؟ جارو شارژی درما ساخت کجاست؟ کیفیت جارو شارژی درما خوبه؟ نظرات مردم در مورد جارو شارژی درما؟ مزایا و معایب جارو شارژی درما؟ در این بخش از دقیق شو قصد داریم تا ضمن پاسخ به سوالات پرتکرار، 9 مدل از بهترین جارو شارژی درما را به شما معرفی کنیم. مدلهای پیشنهادی در این بخش از کیفیت خوبی برخوردار هستند و ارزش خرید بالایی دارند. تا آخر همراه ما باشید.

لازم بذکر است شما می توانید با کلیک بر روی دکمه ها ضمن مشاهده عکس های بیشتر، قیمت روز و مشخصات بهترین جارو شارژی درما ، اقدام به خرید مدل دلخواهتان نمایید. همچنین پیشنهاد می شود مطالب: بهترین مدل جارو شارژی آاگ و بهترین جارو شارژی فیلیپس که مرتبط با موضوع این مقاله می باشند را هم مطالعه فرمایید.

بهترین جارو شارژی درما (9مدل برتر)

1-جارو شارژی درما مدل DX115C

جارو شارژی درما مدل DX115C
ابعاد۵۶۰x۱۳۰x۱۲۰ میلی متر
قدرت موتور۶۰۰ وات
اتصال به منبع تغذیهباسیم
نوع جاروعصایی
نوع باتریندارد

2-جارو شارژی درما مدل DX118C

جارو شارژی درما مدل DX118C
ابعاد۲۴۰x۱۲۸x۹۵۰ میلی متر
میزان صدا۷۶ دسیبل
قدرت موتور۶۰۰ وات
ظرفیت مخزن۱.۲ لیتر
نوع باتریبدون باتری
اتصال به منبع تغذیهباسیم

یکی از بهترین جارو شارژی درما مدل dx118c می باشد که در بازار ایران فروش بالایی را به ثبت رسانده است. از مهمترین دلایل محبوبیت این مدل کیفیت خوب، قیمت مناسب، ظاهر زیبا و امکانات آن است. طراحی عالی و ظاهر شیک این جارو قبل از هر چیز نظر شما را جلب می کند و از این نظر نقصی در آن دیده نمی شود. با توجه به طراحی خوب و وزن کم براحتی می توانید با یک دست و بدون لرزش با آن کار کنید. افرادی که از بیماری های مفصلی و دیسک کمر رنج می برند این جارو برقی را یک وسیله ضروری در منزل می دانند چراکه به بهبود وضعیت آنها کمک زیادی می کند.

توجه داشته باشید این مدل برای روشن شدن بصورت مستقیم به برق شهری وصل می شود و فاقد باتری است. برخی کاربران سیم کوتاه دستگاه را جزو نقاط ضعف آن معرفی کرده اند زیرا با هر جابجایی باید پریز برق را تعویض کنند هر چند برخی دیگر از مشتریان اندازه سیم را استاندارد و مناسب می دانند. قدرت موتور 600 وات است و مکش بسیار خوبی دارد اما شاید صدای آن کمی آزاردهنده باشد.

این محصول با قیمت بسیار عالی و مقرون بصرفه تولید و عرضه می شود که با توجه به برند مطرح و شناخته شده، ارزش خرید بالایی دارد. فیلترهای این جارو به شکلی موثر هوای کثیف را پاکسازی کرده و مجدد به محیط بر می گردانند و به همین جهت آلرژی ایجاد نمی کنند. سری های متنوعی دارد که به شما اجازه می دهد سطوح مختلف و نقاط غیرقابل دسترس را براحتی و بدون دغدغه تمیز کنید.

نتیجه گیری: خرید جارو درما مدل dx118c به افرادی که به دنبال یک جارو برقی جمع و جور و شیک و در عین حال باکیفیت و پرقدرت هستند پیشنهاد می شود.

  • مکش قوی
  • فیلتراسیون موثر
  • طراحی ارگونومیک
  • قیمت ارزان
  • کیفیت بالا
  • سری های متنوع و کاربردی
  • نداشتن باتری
  • صدای بلند
  • کوتاه بودن سیم
  • برای کارهای سنگین و منازل با متراژ بالا زیاد مناسب نیست

3-جارو برقی عصایی درما مدل DX810

جارو برقی عصایی درما مدل DX810
قدرت موتور۶۰۰ وات
رنگبندی3 رنگ
وزن۲۲۰۰ گرم
سایر اقلامسه سری مختلف
نوع جاروعصایی
شارژدهی باتریبدون باتری

4-جارو شارژی عصایی درما مدل VC811

جارو شارژی عصایی درما مدل VC811
ابعاد۱۷×۲۱×۷۷ سانتی‌متر
باتریلیتیومی
نوع جاروعصایی
قابلیت‌هاتنظیم سرعت
ولتاژ باتری۱۴.۴ ولت
ظرفیت مخزن۶۰۰ml
میزان صدا۷۵dB و کمتر
قدرت موتورحالت مکش قوی

پیشنهاد مطالعه: بهترین جارو شارژی بوش (7مدل)

5-جارو برقی درما مدل dx900

جارو برقی درما مدل dx900
ابعاد۲۳x۱۳x۱۱۰ سانتی‌متر
رنگبندی3 رنگ مختلف
وزن۱۸۵۰ گرم
قدرت موتور۶۰۰ وات
نوع باتریفاقد باتری
امکانات ظاهریدسته تاشو

6-جارو شارژی درما مدل ماورا بنفش CM818

جارو شارژی درما مدل ماورا بنفش CM818
نوع جاروجاروی تختخواب
امکاناتبدون دسته بلند
امکانات خاص  ضدحشرات
نوع لامپ ماوراء بنفش

7-جارو شارژی درما مدل dx700s

جارو شارژی درما مدل dx700s
ابعاد۱۲۰x۱۵۰x۱۰ میلی‌متر
قدرت موتور۶۰۰ وات
وزن۱.۸ کیلوگرم
نوع باتریفاقد باتری
اتصال به منبع تغذیهباسیم
ویژگی فنیسری قابل تعویض

8-جارو شارژی درما مدل VC20 Plus

جارو شارژی درما مدل VC20 Plus
ابعاد۷۷۰x۲۱۰x۱۷۵ میلی‌متر
قدرت موتور۱۵۰ وات
میزان شارژدهی۳۰ دقیقه
نوع باتریلیتیوم
وزن۱.۷ کیلوگرم
ظرفیت باتری۲۲۰۰ میلی‌آمپر
میزان صدا۷۵ دسی بل

9-جارو شارژی درما مدل Deerma DX700

جارو شارژی درما مدل Deerma DX700
ابعاد۱۱۲x۲۹x۲۶ سانتی‌متر
قدرت موتور۶۰۰ وات
نوع باتریفاقد باتری
وزن۱۶۰۰ گرم
نوع جاروعصایی
اتصال به منبع تغذیهباسیم

سوالات متداول

جارو شارژی درما ساخت کشور چین است. جاروهای درما به عنوان محصولات خوش قیمت و باکیفیت در بازار ایران شناخته می شوند. درما یکی از زیر مجموعه های برند مطرح شیائومی است و مطابق با خط مشی و تکنولوژی این شرکت بزرگ تولیدات خود را انجام می دهد. برند درما (deerma) کار خود را از سال 2011 میلادی شروع کرد و طی سال های اخیر موفق شده سهم بزرگی از بازار را مال خود کند. درما علاوه بر جارو برقی و جارو شارژی، لوازم خانگی برقی دیگری را تولید می کند. از مهمترین آنها می توان به: بخارشو، ساندویچ ساز، کتری برقی، خردکن برقی و غیره اشاره کرد.

بصورت کلی می توان گفت کیفیت جارو شارژی درما خوب است و بررسی ها نشان می دهد اغلب خریداران از آنها رضایت بالایی داشته اند و آنها را بعد از خرید به دیگران پیشنهاد داده اند. وزن کم، طراحی خوب، صدای قابل قبول، شارژدهی بالا و قیمت مناسب از مهمترین ویژگی های جارو شارژی درما می باشد.

توجه داشته باشید برخی از جاروهای درما فقط شبیه به مدل های شارژی بوده و باتری ندارند. پس حتما در هنگام خرید به این نکته توجه کنید و در صورتی که به دنبال جارو شارژی درما هستید مدل های دارای باتری که قیمت بالاتری هم دارند را خریداری کنید.

پیشنهاد مطالعه: بهترین جارو برقی اسنوا (7مدل پرقدرت و ارزان)

  • پریسا رستمی: جارو شارژی درما مدل VC20 Plus رو خریدم. بعد از ۲ ماه استفاده نظر میدم. خیلی خیلی راضیم… مکشش واقعا خوبه. خوش دسته ، هیچ سیمی دور و بر آدم نیست که دست و پاگیر باشه ، دو تا سری داره که برای جارو کشی خیلی جاها کاربرد داره. پاکت هم نداره که مجبور باشی دائم تهیه کنی. شارژش برای جارو زدن خونه ۶۰ متری جواب میده. حدودا ۲۰ دقیقه. تنها ایرادی که میتونم بهش بگیرم اینه که با دسته بلندش خیلی نمیشه خوب رو فرشو جارو کرد. ۱۰۰ درصد خریدشو پیشنهاد میکنم.
  • مسعود محمدی: جارو شارژی درما مدل VC40 رو داریم. یک جاروی خوب و کاربردی که تقریبا برای هر جور استفاده ای طراحی شده، اگر بتونین یک جای مناسب برای نصب پایه کنار پریز برق تعبیه کنین که عالی تر هم میشه.
  • علی رحیمی زاده: جارو شارژی عصایی درما مدل VC811 رو خریداری کردم. بد نیست انتظار مکش جارو برقی رو نداشته باشین یخورده باهاش کار میکنی مخزنش غبار بگیره مکشش کمتر میشه مرتبا باید مخزنش رو خالی کنید.
  • مجید منیری: جارو شارژی درما مدل ماورا بنفش CM818 رو خریدم. اسباب بازی اصلا به قیمت ش نمی ارزد.
  • سعید خیری: جارو شارژی درما مدل dx 700 رو خریدم. با سلام، خرید این دستگاه پیشنهاد میشه و به نظرم برای هر خانه ای لازم و واجبه/مکش خوبی داره مخصوصا روی سرامیک، روی فرش هم کار خودشو به خوبی انجام میده البته فرش های نازک و ماشینی / بنظرم برای موکت های پرز دار و فرش های دستی مناسب نیست/ یکی از ایرادات مهمش پرتاب بادی داره که از کنار موتور انجام میشه و زمانی که بدون اون قطعه رابط بلند استفاده میشه و بخواین کناره ها یا جاهای باریک رو نظافت کنید اون پرتاب باد خیلی اجسام و آشغال های سبک رو جابجا میکنه و به اطراف پرت میکنه و لی درحالت عادی واقعا کاربردی هست/ در کل اگر برای دم دست و نظافت سرامیک محیط کار، سالن و حتی یه خونه 50 یا 60 متری بخواین پیشنهاد میشه امیدوارم تجربه استفاده بیان شده برای شما مفید باشه.
  • ریحانه جمالی: جارو شارژی درما مدل Deerma DX700 رو دارم. جاروی خوبی هست.مکش فوق العاده ای داره. فقط به خاطر اینکه موتورش رو دسته تعبیه شده کمی دست رو خسته میکنه. دوستان من بعد از هر بار استفاده فیلتر رو با یه برس کوچیک تمیز میکنم و نمیشورم تا عمر بیشتری کنه. برای کارهای سبک استفاده کنید و زیاد ازش کار نکشید. چون دستگیره نگهدارنده نداره من به صورت مجزا توی کشو نگهداریش میکنم و جای زیادی لازم نداره.

جارو شارژی های درما بدلیل نداشتن سیم، وزن کم و راحتی در استفاده محبوبیت بالایی در بازار ایران دارند. همچنین از قطعات و متریال باکیفیت در ساخت آنها استفاده شده و از این نظر برتری محسوسی نسبت به برخی برندها دارند. اما در کنار مزایا ممکن است معایبی داشته باشند که به آنها اشاره خواهیم کرد.

  1. ابعاد کوچکی دارند و فضای کمی را اشغال می کنند. ضمنا برخی از مدل های جدید قابلیت نصب بر روی دیوار را نیز دارند.
  2. جارو شارژی های درما معمولا نسبت به جارو برقی صدای کمتری دارند و این یکی از مهمترین مزیت شان است. اگر به سروصدا حساس هستید خرید جارو شارژی درما به شما پیشنهاد می شود.
  3. اغلب جارو شارژی های موجود در بازار وزن کمی دارند و به همین دلیل در جابجایی آنها مشکلی نخواهید داشت و این ویژگی بخصوص برای افراد کم توان، سالخورده یا دارای مشکلات مفصلی بسیار حائز اهمیت است.
  4. جارو شارژی فاقد سیم می باشد و دیگر لازم نیست نگران گره خوردن سیم باشید. همچنین دیگر محدود به نقاطی که پریز برق وجود دارد نبوده و می توانید نقاط مختلف منزل را بدون در نظر گرفتن پریز برق نظافت کنید. همچنین جارو شارژی دستی می تواند گزینه مناسبی برای تمیز کردن داخل خودرو باشد.
  1. طبق برآوردهای صورت گرفته جارو شارژی ها تا 41% و جاروبرقی تا 70% ذرات و کثیفی های فرش را جمع آوری می کنند و از این نظر مدل های برقی کارایی بهتری دارند. جارو شارژی بیشتر مناسب سطوح پارکت و موکت می باشد.
  2. هزینه تعمیر و نگهداری جارو شارژی نسبت به جارو برقی بیشتر است و ممکن است باتری آنها خراب شود و هزینه بیشتری را به شما تحمیل کند.
  3. جارو شارژی ها اغلب دارای مخزن کوچک هستند و خیلی زودتر نسبت به مدل های برقی پر می شوند. همچنین برای محیط های بزرگ ممکن است مناسب نباشند و نمی توان زیاد روی آنها حساب کرد چرا که علاوه بر پر شدن زودهنگام مخزن ممکن است به موتور فشار وارد شود.
  4. باتری های جارو شارژی درما شارژدهی محدودی دارند و بعد از زمان مشخصی باید مجدد شارژ شوند. البته در برخی مدل ها این امکان وجود دارد که آنها را بصورت مستقیم و از طریق سیم به برق شهری وصل کنید. در بین کاربران اینکه این ویژگی جزو نقاط قوت یا ضعف در نظر گرفته شود اختلاف سلیقه وجود دارد.

امیدواریم این بخش از دقیق شو مورد توجه و پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد و توانسته باشیم با معرفی 9 تا از بهترین جارو شارژی درما و بررسی نظر خریداران در خصوص آنها، شما را یک قدم به خرید هوشمندانه نزدیک تر کنیم. همچنین خوشحال می شویم از بخش کامنت ها سوالات خود را بپرسید و از طریق فرم “تماس با ما” انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *